25 August 2010

jgn tengok fizikal ja !

pg td aku baca paper berita harian. ada satu berita tu pasai ayah sembelih anak dia. wah ! seram gillla tengok. cmna la dia boley sampai hati nak sembelih anak dia seniri ??? ayah budak tu pon still muda lagi. baru 33 tahun. muka boley tahan hensem gak la. tapi buat apa muka hensem kalo ada masalah mental ! mulai detik tu aku pon menanam tekad dalam diri nk cari suami yang xda masalah mental. haish ! silap2 aku plak yg kena sembelih.

p/s : kalo nak cari suami

1. msti semua nak yg beriman, bertanggungjawab, hormat owank tua n macam2 la kan.
2. KENA PASTIKAN KEADAAN MENTAL DIA OK !!!
3. barulah nak tgok fizikal.

aku suka yg hitam, tinggi and gemuk dari aku. hahaha !

6 comments:

  1. hitam??tinggi??gemok??
    cam x leh percaya jew..

    ReplyDelete
  2. apa? betul la.
    napa x caya lak ?

    ReplyDelete
  3. ijoy : kenapa susah ? still x faham.. huhu..

    yani : lmbat lg na. hahaha

    ReplyDelete
  4. x pa2..ak bleh ja klau hg nk sruh..hoho

    ReplyDelete