15 November 2011

aku dah besaq GEDABAK !

Assalamualaikum.

Ya, aku tau mesti ada yang kata ' hang memang dari dulu besaq kan?'. Guys, bukan badan besaq yang aku maksudkan. Nak habaq mai ni, aku dah besaq sebab aku dah masuk umur 20 tahun. Ok, terasa dewasa di situ.

|Mama time umur macam ni dah kahwin dengan abah|

Kadang-kadang rasa letih belajar. Rasa nak kahwin dan duduk rumah jaga makan pakai suami. Ewah, tergatal. Sorry guys. Tiba-tiba teringat ada seorang kawan yang ambil MEDIC mesej aku cakap dia rasa macam dia kahwin ja. You know who you are and if you read this, i know that you are laughing/smiling right now. Aku faham stress budak medic macam mana sebab aku sebagai budak engineering la yang akan calculate stress.

Birthday kali ini tak banyak benda yang menarik memandangkan aku tengah final exam. Takda birthday party pun. Masing-masing busy. Siapa-siapa yang wish dekat Facebook, Twitter dan mesej hampa memang sweet. Tapi yang paling sweet, Titie call aku dari India sampai habis kredit dia. *thanks sayang*

Mama, thanks for the present. Tak sabar nak pakai. I love you ^ _ *


Mr X, thanks sebab TAK WISH.

6 comments:

  1. hahahaha..saya rasa saya tahu siapa diaaaa~~ ;D

    ReplyDelete
  2. bukan budak taman p****** la tehah. hahahaha :D

    ReplyDelete
  3. eh, saya kata orang lain la abon. ;p

    ReplyDelete
  4. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. MALU OK !
    nampak sangat la kan. hahahahaha.

    ReplyDelete
  5. hahaha, kalau hang dengar cerita kami mesti hang gelak !

    ReplyDelete