14 February 2011

salam maulidur rasul

salam maulidur rasul buat semua. sambutan di utem aku x pasti sebab x dengar pun ada perarakan or what. tapi, yang pling best time sekolah dulu. asyek2 puji sekolah seniri. yaaaaa ! saya sangat bangga dengan sekolah saya walaupun sekolah saya tu tak famous sgt. kat sana la didikan agama yang lebih kuat. saya mula tahu itu ini. terima kasih guru2 SEKOLAH MENENGAH SAINS SULTAN MOHAMAD JIWA. setiap tahun mesti ada pertandingan perarakan dan banner maulidur rasul. time form 5, aku join benda tu. kenangan yang sangat manis apabila berselawat beramai2 sambil berjalan mengelilingi sekolah. 2 or 3 hari sebelum tu plak sibuk menyiapkan banner. walaupun kitaorg semua x la pandai sangat dalam bab2 melukis, tapi aku dapat rasa semangat nak menang tu.

keputusannya, kami dpt no 1 dalam perarakan dan no 2 untuk banner terchantek. huyyyyo. rasa bangga seketika. heee.

pastu kan, mesti ada ceramah kat surau. ustaz yang best2 bg ceramah mmg tak ngantuk la. banyak sangat pengisian.

but now, kena cari pengisian sendiri. misssssss my school damn much ;(

3 comments:

  1. aku pon abon..mcm dah buta at dah..dulu kat skola ja..ada dgar2 ceramah ne kan..

    ReplyDelete